Wees Welkom!

Bij Fika in de Veluwe

Laad geestelijk en fysiek op. Kom genieten en ontspannen in een prachtige omgeving in het bos en op 3 minuten wandelafstand van de hei. Dit kan ook in combinatie met een coaching programma persoonlijk afgestemd op jouw of jullie behoeften. 

Stellen / Zussen weekend / Moeder dochter / Sportievelingen / Vriendinnen / Mensen die willen groeien / Die niet bang zijn om te leren / Die rust zoeken / Die willen ontspannen en gezelligheid en warmte zoeken

Fika!

Fika is een begrip in Zweden en gelukkig weten ook steeds meer Nederlanders wat het is. Logisch want een ‘Fika’ doen is leuk. En lekker. Wat is het dan precies? Kort gezegd staat het voor ‘bijkletsen met vrienden onder het genot van goede koffie en iets lekkers´. Alleen dan veel specialer. Een ‘Fika’ doen staat voor echt de tijd voor elkaar nemen, uitgebreid genieten van je drankje en zoetigheid en dat alles in een heerlijk ontspannen setting. Fika is in Zweden een belangrijk onderdeel van de cultuur iedereen doet een Fika, onafhankelijk van dag en tijdsstip. Van jong tot oud, van student tot overheidsmedewerker. Met dit doel hebben wij Fika gekocht, opgeknapt en het terrein ingericht met een prachtige tuin zodat je hier zelf het ‘Fika-gevoel’ kunt ervaren. 

"Heerlijk even onthaasten op de Veluwe bij Hannah en Gerjan. Fijn huisje, leuk en fris ingericht, voldoende ruimte. Wij vonden het vooral heerlijk dat je zo het bos in loopt waar je lekker kunt wandelen, fietsen, hardlopen. Echt een fika plekje om tot rust te komen!"
Tessa