Mijn Droom

Ik heb er plezier in om te dromen, want dromen brengt mij verder. Ik geloof erin om je hartsverlangen uit te spreken, en je dromen te benoemen. Op dat moment worden je dromen openbaar. En wat gebeurt er met dingen die openbaar worden? Juist, daar moet je wat mee, je kunt het niet langer negeren! 

Het ontdekken en openbaar maken van je hartsverlangens zou wel eens het begin van jouw nieuwe realiteit kunnen worden. Want als de verlangens in je hart uitgesproken zijn, zullen de mensen om je heen je herinneren aan alles wat er in je hart leeft. Dit is mijn droom voor jou. Dat je mag ontdekken wat er in je hart leeft, dat ik een stukje met je mee mag lopen op jouw levensreis. Om te ontdekken waar jíj gelukkig van wordt. Wat zorgt ervoor dat jij (weer) gaat bloeien. Om het doel van jouw leven te ontdekken en op een avontuurlijke reis te gaan. Ik geloof dat als jij jouw natuur de ruimte geeft, je voorbestemd bent tot voorspoed. Dat je met een sprankeling in je ogen met verwachting uitkijkt naar wat er komen gaat. Energiek opstaat en kan uitkijken naar de dag, klaar om voluit te leven! 

Wie ben ik?

Dit is mijn familie. Deze knappe kerel is al twintig jaar mijn echtgenoot en de vader van deze 4 (b)engeltjes. Dat witte beest op de foto is onze hond Guus. Hij past precies bij ons; net zo energiek en enthousiast! Dat maakt het erbij ons thuis een vrolijke boel op, beetje chaotisch dat wel. Een hondenfluisteraar zou geen verkeerd idee zijn  Dat vrouwtje in het midden, dat ben ik! De laatste jaren hebben we veel meegemaakt. Onze zoon Olivier is in 2013 na zijn geboorte overleden en er is twee keer kanker bij mij geconstateerd. Ik leef dagelijks vanuit overwinning, niet omdat ik iets overwonnen heb, maar omdat ik geloof dat Jezus voor mijn heelheid en vrijheid aan het kruis is gestorven. Hij heeft voor mij overwonnen, en dat cadeau neem ik graag aan! Ik leef in volledige vrijheid zonder angst, en wat een Revival is dat!