Aanpak

We vinden het heel normaal om ons huis zo nu en dan op te ruimen misschien liggen er dingen die weg kunnen die nu in de weg staan of misschien vinden we wel iets terug wat ons erg dierbaar is en kunnen we dat nu een mooie plek geven in ons huis. Zo werkt het ook met de menselijke geest.

De menselijke geest zit soms vol met balast die opgeruimd moet-mag worden en die balast kost ons heel veel energie waardoor we vaak aan het overleven zijn ipv voluit te leven. Hoe dit in zijn werk gaat omschrijf ik hieronder. Ik bespreek het ook graag met je tijdens een informeel bakkie koffie zodat je kunt zien en ervaren wie ik ben en andersom.

Werkwijze

Met mijn programma next-step coaching loop ik samen met je mee om bewust te worden van  belemmeringen in jouw leven. Ik werk onder andere met de Total Balance methode waarin het hele mens zijn aan bod komt en we samen op zoek gaan naar balans op alle terreinen van jouw leven. Het coaching traject bestaat uit drie delen.

1. We werken samen aan het opruimen/erkennen van het verleden (wie was ik) doormiddel van een stukje creatieve therapie.

2. Van daaruit volgt de relatie met het heden (wie ben ik). Hier werken we onder andere samen aan een uitgebreide energie-analyse en we maken een motivatieplan.

3. Tot slot maken we de next step naar de toekomst waar ik je begeleid om tot je bestemming te komen (wie wordt ik).

Ik ben opgeleid als coach bij TotalBalance en ik ben ook TotalBalance gelicenseerd. Ik heb verschillende therapieën bestudeerd en maak graag gebruik van een combinatie van deze therapieën. Elk traject wat ik aanga is heel persoonlijk. In het traject en onze gesprekken kijk ik wat jij nodig hebt om verder te komen. We bespreken samen regelmatig de stand van zaken doormiddel van evaluaties.

Zin om samen aan de slag te gaan?